Heeft u brandvertragend hout nodig?

Veteka FireProtect is hét brandvertragend hout van Nederland. Ontdek hier waarom het de eerste keuze is voor architecten en opdrachtgevers als het gaat om veiligheid, zekerheid en creatieve vrijheid:

  • Het hout inclusief het verfsysteem voldoet aan Euroklasse B
  • Keuze uit meer dan 10 officieel gecertificeerde houtsoorten
  • Voor binnen en buitentoepassing
  • Afwerking mogelijk in ieder gewenste kleur
  • Transparante en dekkende afwerking mogelijk
  • Verfsysteem beschermt tegen UV-straling, schimmel en algen
  • Uniek 10 jaar systeemgarantie en certificaat

Ontdek de kleuren van de Induline Kleurencollectie. Dit moderne, matte verfsysteem zorgt voor een duurzame bescherming van uw (brandvertragend behandelde) houten wand, plafond en gevel.

Laat u inspireren: projecten waar Veteka FireProtect is toegepast

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Wat je moet weten over brandvertragend hout

Het bouwbesluit stelt hoge eisen aan brandveiligheid. Veteka Fireprotect vergroot uw mogelijkheden om met hout te bouwen.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project.  

In bepaalde situaties dienen volgens het bouwbesluit de wand- en gevelbekleding brandvertragend behandeld te zijn volgens NEN-EN 13501-1 klasse B. Veteka FireProtect voldoet aan deze norm en is daarom een verantwoorde keuze voor architect en opdrachtgever.

Lees in onze brochure waarom Veteka FireProtect de eerste keuze is als het gaat om veiligheid, zekerheid en creatieve vrijheid. Natuurlijk leggen we dit ook graag uit in een persoonlijk gesprek. Interesse? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Laat u adviseren over brandvertragend hout

Veteka, experts in houtbewerking

Al meer dan 45 jaar voorzien wij de bouw, interieurbouw en de industrie van kwalitatief hout en duurzame houtproducten.  Van geschaafd hout in afwijkende maten tot prefab gevel-, wand- en plafondbekleding. In ons machinepark kunnen wij elke bewerking en profilering aan hout en plaatmateriaal uitvoeren. Afwerking is mogelijk in bijna iedere kleur. Dus heeft u net niet de juiste houtsoort of onvoldoende materiaal beschikbaar? Even te weinig capaciteit? Dan realiseren we samen de wens van uw klant, hoe complex ook!

Keurmerken

Close

Download de kleurenwaaier

Ontdek het matte verfsysteem voor brandvertragend geïmpregneerd hout. Welke kleuren passen bij uw houtproject? Vul onderstaand formulier in en download de kleurenwaaier direct in uw browser.