Campus013, Tilburg

 

In opdracht van Onderwijsgroep Tilburg heeft bouwcombinatie BINX Smartility de nieuwbouw van Campus 013 gerealiseerd. Campus013, voorheen het Vakcollega van Tilburg, is een VMBO school gekoppeld aan het ROC gebouw en zal ruim 900 leerlingen huisvesten.


De Fraké houten wand- en trapbekleding van Campus013 is door Veteka volledig op maat gemaakt. Het hout is recht geschaafd 2x radius 3 en 2 keer gegrond in een opvallende oranje kleur. Om te voldoen aan de strenge eisen van het Bouwbesluit is het hout brandvertragend geïmpregneerd en tevens behandeld met een verfsysteem van Remmers. De gehele wand- en trapbekleding, inclusief de beschermende verf, voldoet aan Euroklasse B. Ook leverde Veteka ruim 2.000 meter Ayous afdeklatten/lijsten. Het resultaat mag er zijn en wij zijn trots op onze bijdrage aan dit fraaie project.

 

Fotograaf: Dion de Bakker

 

Eindopdrachtgever:

Hoofdaannemer:

Geleverd aan:

Onderwijsgroep Tilburg

BINX Smartility

BINX Smartility

Geleverd
  • 700m2 Fraké lamellen t.b.v. de trap- en wandbekleding. Brandvertragend geïmpregneerd, gelakt met Remmers DW618, RAL2000. 
  • 2000m gegronde afdeklatten in de houtsoort Ayous

 

> Meer over brandvertragend behandelen van hout

> Mail ons als u interesse of vragen heeft

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Details van het project

Houtsoorten

Informatie opvragen

Meer weten?
Neem contact met ons op!
Geïnteresseerd?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Print deze pagina
Print
Wil je dit met iemand delen? Deel het via de sociale kanalen of stuur het door!
Close

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We hebben verschillende vacatures open staan, zoals Productieleider, Productiemedewerker, Onderhoudsmonteur, Montagespecialist en meer...
Misschien zit er iets voor jou bij?